Skip to main content

Baluri de absolvire Banchete

Îți pregătim super baluri de absolvire și banchete în cel mai mic detaliu și memorabile.

De ce suntem diferiți

Echipa de event planneri Transilvania Gold Events pregătește minuțios organizarea banchetului de absolvire, astfel încât să evidențieze fiecare detaliu care contribuie la crearea unei petreceri de neuitat.

Atenție la detalii

Plin de emoție, banchetul reprezintă un eveniment unic al absolvirii, iar petrecerea trebuie să fie una pe măsură. Echipa noastră pregătește minuțios organizarea banchetului, punând în evidență fiecare detaliu din ofertă pentru ca totul să fie la superlativ

Experiență

Avem experiență de ani de zile în evenimente și știm sigur că putem pregăti un super eveniment.

Baluri de absolvire – banchete – organizam de la A-Z

Știm că un rol important îl deține  începutul evenimentului, unde ne ocupăm de primirea invitaților pe covorul roșu, întâmpinându-i cu hostess și cu un pahar de șampanie. Pentru a crea un cadru de poveste, putem asigura primirea invitaților cu cvartet pe o muzică de basm.

Cel mai important pilon al serii este muzica. Ne asigurăm, astfel, că atmosfera va fi întreținută de cei mai buni DJ în materie, care vor fi completați cu MC (maeștrii de ceremonii). La cerința dumneavoastră, show-ul poate fi completat cu band-uri live sau formații de muzică ușoară/populară. Tehnicienii de sunet, luminile ambientale, mașinile de fum, laserele și tunurile de confetti vor întregi atmosfera, realizând pe deplin evenimentul mult visat.

Pentru ca atmosfera să fie completă, vă oferim băutură în regim OPEN BAR,  băuturi nelimitate pe toată durata serii, alături de Coktail Bar, Fruit Bar și Candy bar.

Știind cât sunt de importante amintirile de moment, venim cu un BONUS pentru banchetul dumneavoastră. Asigurăm prezența cabinei foto, cu accesorii funny variate, care cu siguranța vor stârni hohote de râs despre care veți povesti peste ani.

Baluri de absolvire banchete – vezi portofoliul nostru

We make it possible! You graduate!

Baluri de absolvire banchete – contacteaza-ne azi