Skip to main content

Toca Facultate

Recunoaștem importanța absolvirii pentru fiecare dintre voi, de aceea, la Transilvania Gold Events realizăm în timp util produse de absolvire, printre care și toca facultate de calitate. În atelierele noastre se creează personalizat pentru fiecare absolvent în parte Toca personalizată de cea mai înaltă calitate dar și alte produse de absolvire.

Festivitatea de absolvire a facultății nu poate fi completă fără ca studenții să fie îmbrăcați în robe și tocă facultate de absolvire. Toca vă aduce aminte de anii de facultate și obiectivul atins stabilit la începutul facultății: acela de a absolvi.

Toca facultate – cum se măsoară?

Dat fiind faptul că Tocile rămân la voi, toate acestea se creează personalizat pentru fiecare absolvent în parte. De aceea, este necesară o măsurare corectă individual.

În primul rând aveți nevoie de un metru de croitorie. Capătul metrului se așează pe mijlocul frunții, iar apoi se măsoară circumferința capului. În această etapă este important ca metrul să fie așezat paralel cu linia solului. După ce se măsoară dimensiunea se comunică șefului de an și se transmite către echipa Transilvania Gold Events care va pregăti tocile personalizat pentru fiecare absolvent în parte.

Toca facultate – produse festivități absolvire

Toca Facultate – produse personalizate pentru absolvirea facultatii

Vezi și alte produse pe care le pregătim pentru absolvirea facultății. Livrăm toca oriunde în România și în centre universitare: Cluj Napoca, București, Iași, Târgu Mureș, Sibiu, Oradea, Alba Iulia, Ploiești dar și alte orașe!

Cere o oferta chiar astazi!

  Alege serviciul:


  Alege cea mai confortabilă metodă de contact: telefon-whatsapp, formular trimitere sau email.

  Suntem pregătiți pentru evenimentul tău!

  Pregătim în cel mai mic detaliu evenimentul tău!

  Telefon rapid:

  0742 650 326

  0743 034 387

  Emailtransilvaniagoldevents@gmail.com