Skip to main content

Toca Roba

Transilvania Gold Events are propriul atelier de creație unde pregătim cu drag toate materialele personalizate necesare pentru festivitate sau absolvirea ta. O parte din produsele noastre: toca, roba, eșarfe, diplome, invitații, promoții, medalii, distincții albume foto – toate personalizabile cu sigla instituției absolvite, anul, clasa și alte elemente personalizate la cerere.

Toca Roba – produse festivități absolvire

Toca și Roba sunt cele mai comandate produse de absolvire, unde noi, Transilvania Gold Events suntem pregătiți cu o varietate mare de culori și modele pentru fiecare nevoie în parte.

Robele noastre sunt realizate din materiale mate de o calitate ridicată (nu sunt lucioase) și întotdeauna înainte de evenimente sunt igienizate, călcate și spălate.

Tocile noastre sunt realizate individual pentru mărimea și cerințele fiecărui absolvent. Acestea sunt personalizate cu sigla universității, mesaje, clasa și anul și alte cerințe specifice. Noi producem acest emateriale în atelierele noastre de creație unde le personalizăm prin serigrafie sau prin broderie. Totodată absolveții pot alege ucloarea bentiței și a ciucurelului dintr-o gamă variată de culori de calitate.

Suntem diferiți în tot ceea ce facem și din experiența noastră de peste 7 ani în domeniul organizărilor de evenimente am adus în fata absolvenților toca roba de calitate, unice.

Toca Roba absolvire – alege din produsele personalizate de calitate

 

Toca Roba – produse personalizate

Cere o oferta chiar astazi!

  Alege serviciul:


  Alege cea mai confortabilă metodă de contact: telefon-whatsapp, formular trimitere sau email.

  Suntem pregătiți pentru evenimentul tău!

  Pregătim în cel mai mic detaliu evenimentul tău!

  Telefon rapid:

  0742 650 326

  0743 034 387

  Emailtransilvaniagoldevents@gmail.com