Transilvania Gold Events
Evenimente memorabile

Pasiunea pentru ceea ce facem se vede în serviciile noastre

Transilvania Gold Events a apărut din dorința de a imortaliza momente de neuitat, de a crea emoții și de a satisface cele mai exigente dorințe în organizarea oricărui eveniment reușit. Ceea ce suntem se definește prin dăruirea și profesionalismul pe care îl arătăm în fața clienților noștri. A fi împreună pentru noi a fost un început, a rămâne împreună este un adevărat progres, iar a lucra împreună este cel mai mare succes.

Festivități – Cursuri festive

Cu o vastă experiență în organizarea cursurilor festive/ceremoniilor de absolvire, la nenumărate universități și licee prestigioase din țară, echipa noastră pregătește evenimentul până la cel mai mic detaliu, astfel încât să vă bucurați de absolvirea mult visată.

Baluri de absolvire

Echipa de event planneri Transilvania Gold Events pregătește minuțios organizarea banchetului de absolvire, astfel încât să evidențieze fiecare detaliu care contribuie la crearea unei petreceri de neuitat.

Nunți și botezuri

Micile detalii și bunul gust fac diferența în organizarea unei nunți, a unui botez sau oricare alt eveniment privat, transformând evenimentul într-o poveste de basm. We make it possible, you celebrate!

Petreceri corporate

Fie că doriți să vă motivați personalul sau să sărbătoriți un anumit eveniment al companiei dumneavoastră, organizarea unui eveniment corporate este întotdeauna soluția perfectă. De aceea, considerăm că serviciille PREMIUM oferite de noi vor garanta reușita unui astfel de eveniment.

Servicii media

Serviciile de fotografiere și serviciile video reprezintă atracția oricărui eveniment. Pentru a imortaliza cele mai spectaculoase cadre, dispunem de cei mai buni fotografi și videografi. Pachetul nostrum de servicii este completat de  serviciile de grafica si design, ecran transmitere live, scenă, sonorizare, Photobooth, cocktail bar și candy bar.

Servicii complementare

Închirieri diverse materiale sau achizționare pentru evenimente

Fie că este vorba despre organizarea unei nunți, botez, petrecere corporate, absolvire sau banchet, echipa noastră de profesioniști dă suflet fiecărui eveniment în parte, realizând momente unice, pline de viață și de culoare.

Ne-am croit drumul spre succes prin 3 mici secrete pe care le dezvăluim: hotărâre, efort și timp. Suntem hotărâți să vă demonstrăm profesionalismul nostru și suntem pregătiți pentru a depune efortul necesar în pregătirea evenimentului dumneavoastră unic. Zâmbetele și bucuria de pe fețele clienților ne alimentează energia, canalizându-ne mereu pe evoluție și performanță.

Transilvania Gold Events a fost înființată în anul 2015, de către o echipă de tineri entuziaști, dar cu o experiență de peste 8 ani în organizarea evenimentelor. Acum ne mândrim cu peste 1 000 de evenimente organizate, peste 30 000 de clienți mulțumiți și cu o popularitate în peste 10 județe din țară, printre care amintim: București, Cluj, Sibiu, Mureș, Bistrița, Alba, Iași, Neamț, Galați, Hunedoara.

Profesionalismul, seriozitatea și ambiția echipei, fac ca fiecare eveniment să fie analizat în detaliu, în conformitate cu dorințele clienților. Tineri și dinamici, venim întotdeauna cu idei inovative, produse și servicii care fac diferența pe piața evenimentelor.

Recomandările, feedback-urile și mesajele frumoase primite ne motivează și ne obligă să performăm, astfel încât să construim evenimente la cel mai înalt nivel de eleganță și rafinament.

By far the best team I've ever worked with. They truly understood the look I was going for and completely nailed it! I would highly recommend them as a company, you simply just won't find any better team!

Greg Ross, ThemeNectar

It was really fun getting to know the team during the project. They were all helpful in answering my questions and made me feel at ease. The design ended up being twice as good as I could've envisioned!

Jeff Gemmell, ThemeNectar

I'm wondering why I never contacted these guys sooner! Seriously, they all have commendable talent in their respective fields and knocked my concept out of the ballpark. Thanks for an amazing experience!

Mark Levin, ThemeNectar
65
Evenimente reușite
268
Festivități absolvire
37
Nunți și botezuri
100%
Evenimente reușite

Crezi că ne potrivim? Ne-ar place să ne auzim! Solicită ofertă