Despre noi

Transilvania Gold Events a apărut din dorința de a imortaliza momente de neuitat, de a crea emoții și de a satisface cele mai exigente dorințe în organizarea oricărui eveniment reușit. Ceea ce suntem se definește prin dăruirea și profesionalismul pe care îl arătăm în fața clienților noștri. A fi împreună pentru noi a fost un început, a rămâne împreună este un adevărat progres, iar a lucra împreună este cel mai mare succes.
despre-transilvania-gold-events

Fie că este vorba despre organizarea unei nunți, botez, petrecere corporate, absolvire sau banchet, echipa noastră de profesioniști dă suflet fiecărui eveniment în parte, realizând momente unice, pline de viață și de culoare.

Ne-am croit drumul spre succes prin 3 mici secrete pe care le dezvăluim: hotărâre, efort și timp. Suntem hotărâți să vă demonstrăm profesionalismul nostru și suntem pregătiți pentru a depune efortul necesar în pregătirea evenimentului dumneavoastră unic. Zâmbetele și bucuria de pe fețele clienților ne alimentează energia, canalizându-ne mereu pe evoluție și performanță.

Transilvania Gold Events a fost înființată în anul 2015, de către o echipă de tineri entuziaști, dar cu o experiență de peste 8 ani în organizarea evenimentelor. Acum ne mândrim cu peste 1 000 de evenimente organizate, peste 30 000 de clienți mulțumiți și cu o popularitate în peste 10 județe din țară, printre care amintim: București, Cluj, Sibiu, Mureș, Bistrița, Alba, Iași, Neamț, Galați, Hunedoara.

Profesionalismul, seriozitatea și ambiția echipei, fac ca fiecare eveniment să fie analizat în detaliu, în conformitate cu dorințele clienților. Tineri și dinamici, venim întotdeauna cu idei inovative, produse și servicii care fac diferența pe piața evenimentelor.

Recomandările, feedback-urile și mesajele frumoase primite ne motivează și ne obligă să performăm, astfel încât să construim evenimente la cel mai înalt nivel de eleganță și rafinament.