Skip to main content

Festivitate absolvire

Festivitati absolvire sau Cursuri festive
Stabilim în cel mai mic detaliu fiecare festivitate în parte.

De ce suntem diferiți

Cu o vastă experiență în organizarea ceremoniilor de absolvire la universități prestigioase din țară, echipa noastră de event planneri stabilește în cel mai mic detaliu absolvirea dumneavoastră mult visată.

Scapă de griji, ne ocupăm noi de tot

Unul din devizele după care ne ghidăm și pregătim fiecare eveniment cu minuțiozitate.

We make it possible, you graduate

Seriozitatea și profesionalismul ne recomandă, fiind perfect conștienți de de importanța reușitei ceremoniei pentru clienții noștri.

Festivitate absolvire – toate serviciile incluse

Ne ocupăm de toate de la A-Z!

Transilvania Gold Events se remarcă cu propriul atelier de creație în ceea ce privește realizarea de robe – toci – eșarfe. Fiind producători, garantăm pentru calitatea produselor oferite, prin verificarea periodică a nivelului de execuție. De asemenea, utilizăm materiale și mașinării la cele mai înalte standarde pentru a furniza o particularitate aparte imaginii noastre.

Robele

Robele sunt realizate dintr-un material mat, de înaltă calitate (nu sunt lucioase), sunt igienizate (călcate și spălate) după fiecare curs festiv. La evenimente, acestea sunt aduse pe stendere și umerașe, iar fiecare student este pregătit și îmbrăcat individual de către colegii noștri, conștientizând importanța imaginii voastre pe scenă.

Tocile

Tocile sunt realizate individual, pe mărimea fiecărui absolvent. Acestea sunt personalizate cu sigla facultății, a universității sau o siglă ori mesaj ales de către absolvenți. Datorită atelierului modern de creație, tocile se pot personaliza prin serigrafie sau prin broderie. De asemenea, absolvenții vor alege culoarea bentiței și a ciucurelui dintr-o gamă variată de culori, adaptându-ne cerințelor și exigențelor lor.

Eșarfele

Eșarfele sunt confecționate dintr-un saten fin, plăcut la atingere, iar culoarea poate fi aleasă de către absolvenți dintr-un paletar de culori. Personalizarea acestora se realizează de către graficienii noștri după dorința studenților (cu sigla, numele universității/facultății, a specializării, cu promoția și anul absolvirii), utilizându-se tehnica serigrafiei.

Diplomele, invitațiile, promoțiile

Diplomele, invitațiile, promoțiile sunt realizate după dorința absolvenților, care pot alege dintr-o gamă vastă modelele. Graficienii noștri pot realiza modele personalizate noi fără nici un alt cost suplimentar, astfel încât absolvenții să fie mulțumiți de produsele furnizate.

Albumele

Albumele se personalizează astfel încât fiecare model să fie unic, fiecare specializare având un design diferit realizat de specialiștii noștri pe baza dorințelor absolventului. Dispunem de o gamă variată de modele de album, a căror copertă se poate realiza din piele, catifea de diverse culori sau carton lucios/mat printat.

Emoțiile voastre sunt imortalizate de cei mai buni fotografi și videografi, recunoscuți la nivel național datorită evenimentelor la care participă. Punem un mare accent pe calitatea fotografiilor și a filmărilor deoarece acest gen de evenimente furnizează amintiri de neuitat pentru tot parcursul vieții. Pozele sunt nelimitate, fiind editate profesionist de către fotografii noștrii. De asemenea, filmarea se editează, realizându-se un montaj dinamic care vă va stârni emoții și peste ani.

Pentru a da suflet fiecărui eveniment vom pregăti sala cu ornamentele necesare, flori și aranjamente florale, care sunt aduse prospete de la distribuitorii noștrii. Oferta noastră se întregește cu medalii pentru absolvenți, medalii pentru șefii de grupă/an, trofee pentru șeful de promoție, plachete pentru îndrumătorul/tutorele de an și pentru conducerea universității.

Singura voastră grijă este să va alegeți ținuta potrivită și să veniți la cursul festiv!

Vezi toate produsele noastre de festivitate absolvire.

Choose your perfect graduation!

Festivitate absolvire – facultate sau liceu

Festivitate Absolvire – eveniment unicat cu Transilvania Gold Events