Skip to main content

Nunți

Botezuri

Îți pregătim nunta sau evenimentul special din viața ta.

Evenimente memorabile

Fie că este vorba de nuntă, botez sau un alt eveniment în viața ta, ne asigurăm să fie memorabile.

Nunta

Organizarea unei nunți trebuie pregătită minuțios, întocmai după dorințele mirilor și în conformitate cu așteptările acestora.

Botezuri

Amintește-i copilului tău prin ce moment important a trecut. Arată-i zâmbetul tău și a celor dragi prin cele mai reușite poze și videouri.

Nunta este un eveniment deosebit din viața fiecăruia dintre noi, presupune pe plan sentimental o legătură de dragoste veșnică, dar și un început în viață.

Organizarea unei nunți trebuie pregătită minuțios, întocmai după dorințele mirilor și în conformitate cu așteptările acestora.

Pregătirea unui eveniment atât de important presupune multă muncă și o atenție sporită la detalii, micile detalii fac de obicei diferența în organizarea unei nunți și vă pot transforma evenimentul într-o poveste de basm.

Liniștea clienților noștri este deosebit de importantă când se apropie un astfel de eveniment, de aceea noi preluăm toate grijile, tot stresul, responsabilitățile și gândurile organizării nunții, iar cu puțină creativitate vă realizăm evenimentul mult dorit la cele mai mici prețuri.

Fie că este vorba despre decorațiuni de nuntă, invitații, sonorizare, DJ-i, staroste sau maestru de ceremonii, formații de muzică ușoară sau populară, fotografi și cameramani, cofetări-candybar prăjituri, tort, agenții de turism pentru luna de miere, echipa noastră de profesioniști vă stă la dispoziție cu toate informațiile necesare, cu toată coordonarea încât să alegeți exact ce vă doriți la cel mai bun preț.

Echipa Transilvania Gold Events se simte onorată ori de câte ori este implicată în cel mai important eveniment din viața unui cuplu și astfel, va acorda însemnătatea și atenția cuvenită, tratând cu delicatețe fiecare detaliu și aspect în organizarea nunții. “Uită-ți grijile și emoțiile! Salvatorii sunt aici! Trăiește-ți clipa de fericire așa cum ai visat-o!“

Botezul reprezintă un eveniment deosebit în viața noastră, nu cunoștem o bucurie mai mare decât cea de a fi părinte.

Delicatețea și emoțiile acestui moment sunt copleșitoare și noi înțelegem acest lucru mai bine decât oricine, așa cum suntem conștienți de importanța detaliilor ce țin de un eveniment precum este o organizare de botez. Amintește-i copilului tău prin ce moment important a trecut. Arată-i zâmbetul tău și a celor dragi prin cele mai reușite poze și videouri. Inocența și puritatea unui astfel de moment trebuie reflectată în cel mai frumos mod, garantăm eficacitatea noastră pentru un astfel de moment.