Skip to main content

Produse absolvire

Vezi o parte din produsele noastre de absolvire

Bine ati venit la Transilvania Gold Events. Vezi doar o parte din produsele noastre de absolvire pentru facultate sau liceu.

Ne bucuram sa spunem ca iti facem evenimentul perfect de la a-z. Pe langa organizarea propriu-zisa pe toata durata festivitatii si inainte, iti punem la dispozitie sedinte foto pentru albumele de sfarsit de an. Totodata echipa noastra are in componenta videografi care iti vor pregati cele mai reusite video-uri pe care sa ti le amintesti cu drag.

Toate materialele sunt pregatite in atelierul propriu si iti pregatim personalizat robe, toci, albume foto, insigne, esarfe, diplome.

Ne mandrim cum sute de evenimente reusite inca din 2015 in domeniul festivitatitatilor si evenimentelor de sfarsit de an. Activam in toate orasele din Romania, in centre universitare si nu numai: Cluj Napoca, Targu Mures, Bucuresti, Iasi, Sibiu, Oradea, Alba Iulia, Ploiesti dar si alte orase.

Vezi doar o parte din produsele noastre, cu mentiunea ca materialele folosite sunt de calitate si varietatea culorilor este una destul de mare. Cere-ne o oferta si iti raspundem rapid!

Robă absolvire

Toca Absolvire

Eșarfe absolvire

Medalii, diplome, distincții absolvire

Trimite o cerere de oferta

Solicită unul sau mai multe din produsele de mai sus și te vom contacta pentru a stabili detaliile.

Produse absolvire – avem o varietatate de produse

    Alege serviciul: