Skip to main content

Toca Absolvire

La Transilvania Gold Events pregătim fiecare robă, toci sau eșarfe în altelierul propriu de creație. Fiind producători de produse de absolvire garantăm pentru calitatea și diversitatea produselor oferite. Produsele noastre sunt verificate periodic, de asemenea utilizăm materiale și mașinării de lucru la standard ridicate pentru a pregăti cele mai bune produse pentru voi.

Tocile de absolvire la noi sunt realizate individual pentru mărimile menționate de fiecare absolvent. Acestea pot fi personalizate cu sigla facultății, unviersității sau o siglă, mesaj ales de către absolvenți.

Toate produsele noastre fie că e vorba de toci, robe, eșarfe sunt se pot personalizate prin serigrafie sau proderie, totodată în cazul tocilor absolvenții pot alege culoarea bentiței și a ciucurelului dintr-o gamă variată de culori, adatându-ne la cerinețele și exicențele tale.

Toca Absolvire Personalizata de calitate ridicată

De ce Transilvania Gold Events? Avem o vastă experiență în organizarea ceremoniilor de absolvire la universități prestigioase din România în ultimii 7 ani. Ne preocupă ca tu să scapi de griji în ceea ce privește absolvirea venind în întâmpinarea ta cu toate produsele necesare: tocă, robă, eșarfă, diplome, ședințe foto profesioniste, videografi, albume foto, medalii și alte distincții de calitate. Ne recomandă multe facultăți din România care s-au bucurat de-alungul anilor de serviciile noastre.

Toca absolvire – alege din tocile personalizate de calitate

Toca Absolvire personalizata – produse de absolvire diversificate

Cere o oferta chiar astazi!

  Alege serviciul:


  Alege cea mai confortabilă metodă de contact: telefon-whatsapp, formular trimitere sau email.

  Suntem pregătiți pentru evenimentul tău!

  Pregătim în cel mai mic detaliu evenimentul tău!

  Telefon rapid:

  0742 650 326

  0743 034 387

  Emailtransilvaniagoldevents@gmail.com